Η εξερεύνησή μας στη ΔΕΤΡΟΠ 2017

Στο πλαίσιο του αντικειμένου της κατάρτισής τους, σπουδαστές ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του Δ.ΙΕΚ Ν. Μουδανιών, με συνοδό την εκπαιδεύτριά τους κ. Κική Γούτα, Τεχνολόγο Τροφίμων, περιηγήθηκαν στην 26η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών DETROP 2017, στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου.Η εμπειρία στη Detrop & Oenos 2017 αποδείχτηκε ιδιαίτερα θετική, μιας και οι σπουδαστές μας αποκόμισαν πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και, κυρίως, του συνδυασμένου χώρου Φιλοξενίας ? Εστίασης.