Εκπαιδευτική εκδρομή της ειδικότητας "Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας" στα πλαίσια του μαθήματος "Οργάνωση-Λειτουργία Μαγειρίου"

Τη Δευτέρα 20/04/2015 στα πλαίσια του μαθήματος "Οργάνωση-Λειτουργία Μαγειρίου" της ειδικότητας "Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας" πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική εκδρομή με στόχο την απόκτηση μίας ευρύτερης γνώσης γύρω από προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε ξενοδοχειακές μονάδες, όπως τα μπαχαρικά, οι ξηροί καρποί, ο καφές και στο περιθώριο της εκπαιδευτικής εκδρομής διδάχθηκαν κάποια μυστικά της Κινεζικής κουζίνας. Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.